Jur Vrieling niet te stoppen in Redefin

Jur Vrieling niet te stoppen in Redefin
Deze ochtend kwamen de jonge paarden als eerste aan de start in Redefin. Tijdens de finale voor jonge paarden haalde de Amerikaanse Lillie Keenan de overwinning met de Zangersheide-ruin, Agana Van Het Gerendal Z (v. Aganix du Seigneur). Het duo klokte foutloos af in 30,84 seconden en bleef zo nipt voor op Janne Friederike Meyer-Zimmermann.

De Duitse volgde op de tweede plaats inn het zadel van de Flipper D'Elle-zoon, Cellagon Flipper. Na een foutloze omloop in 31,22 seconden bleef het Duitse duo voor op Pieter Vlemens met Jos Lansink's Astuce Du Cellier La.

Op de rug van de Ogano Sitte-zoon stopte Clemens de timer op 31,52 seconden. Thomas Kleis volgde net buiten het podium op de vierde plaats met Donna I (v. Catoki). Felix Hassmann vervolledigde de top vijf met SIG Black Panther (v. Kannan).

Het duo werd opgevolgd door Jur Vrieling die Curcuma II Palazzetto (v. Casall) foutloos door het verkort parcours loodste in 32,18 seconden. In de opvolgende 1.45m rubriek snelde Vrieling naar de tweede plaats.

Emanuele Gaudiano in de 1.45m Midden Tour

Er was geen houden aan de Italiaanse springruiter, Emanuele Gaudiano. De Italiaanse springruiter snelde naar de overwinning met zijn vertrouwde Chaccomo-nazaat, Carlotta 232. Het duo bleef ongeveer een halve seconde voor op Jur Vrieling met de KWPN'er, Baltic VDL (v. Caprice Bois Margot).

Het podium werd volledig internationaal met Carten-Otto Nagel op de derde plaats. Samen met La Conga (v. Landjoker) bleef hij Jenny Rankin (Ennys Legacy) en Darragh Ryan (Rincoola Rua) voor.

Klik hier voor de resultaten