Jur Vrieling heeft topdag op de Toscana Tour

Jur Vrieling heeft topdag op de Toscana Tour
Het was gister een topdag voor Jur Vrieling op de Toscana Tour in Arezzo. De ochtend begon al met een en later op de dag trok hij ook nog eens aan het langste eind in 1.40m rubriek direct op tijd.

Er werd flink gestreden in de Silver Tour rubriek waar 32 van de 89 starts foutloos aan de finish kwamen. Maar de winnende rit kwam uit Nederland. Vrieling sprong met de 9-jarige Acascia (v. Diamant de Semilly in 67.37 seconden naar de eindstreep. Daarmee was hij sneller als de thuisruiter Rodinetti die met zijn merrie Gabelle SB (v. Quickfeuer van Koekshof) in 68 seconden tweede werd.De Zwitserse Jane Richard Philips volgde met Zekina Z (v. Zandor) op bijna twee seconden en pakte de derde plaats.

Peder Fredricson, die eerder nog Sanne Thijssen te snel af was in het 1.45m, moest het deze keer met een vierde plaats stellen. Hij had voor de rubriek zijn 12-jarige Emmerton-zoon Vincero gezadeld en zette 69.96 seconden op de klok. Jan Sprehe uit Duitsland kwam in actie met Special One (v. Escudo I). Het duo finishen in 70.32 seconden op de vijfde plaats.

Kijk hier voor alle resultaten.