Jos Verlooy schittert in Lier

Jos Verlooy schittert in Lier
Vandaag vond een 2 fasen special plaats in Azelhof te Lier. Jos Verlooy vloog over het 1.40 m hoge parcours en veroverde zo twee plaatsen in de top vijf.




QUICK RESULTS

  1. Johannes Ehning - Con Pleasure

  2. Dennis Van Den Brink - Aonia Domain

  3. Jos Verlooy - Romeo De Villaret






De eerste plaats was voor Duitser Johannes Ehning en zijn Con Pleasure (v. Cornet Obolensky). De combinatie snelde over de finish in de tweede fase met 29.18 seconden op de teller. Nederlander Dennis Van Den Brink belandde op de tweede plaats. Op de rug van Aonia Domain (v. Mylord Carthago) eindigde hij in de tweede fase met een tijd van 29.63 seconden. Jos Verlooy veroverde een podiumplaats met zijn Romeo De Villaret (v. Mr. Blue). In de tweede fase finishten ze met 29.82 seconden op de klok.

De vierde plaats was ook voor Jos Verlooy. Deze plaats veroverde hij met Jenco DW (v. Clinton I). Ze behaalden een tijd van 30.52 seconden. De vijfde plaats was voor Rene Dittmer uit Duitsland met zijn Chaccofina (v. Chacco-Blue). Zij bedwongen het parcours in de tweede fase in een tijd van 31.24 seconden.

Charlotte Bettendorf viel net buiten de top vijf. Met haar Corlaya (v. Cornet's Stern) behaalde ze een tijd van 31.55 seconden in de tweede fase.

Klik hier voor alle resultaten.