Harrie Smolders wint Brabants Dagblad prijs op Indoor Brabant

Harrie Smolders wint Brabants Dagblad prijs op Indoor Brabant
De 50e editie van Indoor Brabant begint voor Harrie Smolders met een duidelijke overwinning. In de rubriek direct op tijd bleef hij met Tendress Du Fort (v. Calvaro) de snelle Ier Betram allen en EH Quick Nina (v. Quidam's Rubin) voor.

Axel Verlooy van Eurohorse Stables zal een tevreden man zijn na de openingsrubriek op Indoor Brabant. Eerst is het "één van zijn paarden" die met Allen al vroeg de te kloppen tijd op de klokt zet van 57.97 seconden op de klok zet.  Allen nam de merrie over van Euro Horse na Mechelen.  Maar uiteindelijk is het stal ruiter Smolders die met de winst aan de haal gaat na een weergaloze rit.

In een vloeiende rit leek de Nederlander niet echt heel snel te gaan over het 1.40m hoge parcours. Maar schijn bedriegt want het tempo was wel dergelijk mooi voorwaarts en de klok stopte op 55.95 seconden.

De Zweedse Malin Baryard-Johnnssson sprong naar een fraaie derde plaats. In het zadel bij H&M Second Chance (v. Carland) volgt ze de twee heren op bijna twee seconden afstand in 58.87 seconden.

De top vijf was Oranje gekleurd. Lisa Nooren sprong met Bardesther, waarmee haar vader gisteren nog een top prestatie neer zette in de Jumping Legends, naar de vierde plaats. Terwijl Jur Vrieling en de machtig springende schimmel hengst Dallas VDL (v. Douglas) vijfde werd.

Kijk hier voor alle resultaten