Aggelos Touloupis had super donderdag in Mijas

Aggelos Touloupis had super donderdag in Mijas
Gisteren was weer een zonnige dag tijdens de Costa del Sol tour in Spanje. Hier kwamen de jonge paarden en drie master klassen. In de master 3 op hoogte van 1.40m was de Duitser Jan Philipp de snelste. Hij  verscheen in de ring met Luigi 236, een nakomeling van de Holstein hengst Lord Z. De twee stopte de tijd in 66.62 seconden wat hen naar de overwinning leidde.

Net enkele honderdste van een seconde trager kwam Benjamin Bulschner over de eindmeet in 66.74 met Rytters Quinton (v. Quebec). De derde plaats was voor Aggelos Touloupis met onder het zadel Zita 100 (v. Quidam de Revel) in 67.10 seconden.

Deze Aggelos Touloupis wist de overwinning eerder al te nemen in master 2 op een hoogte van 1.35m. In deze klasse verscheen hij met het paard Coco Chanell 15 (v. Cellestial) en zette de chrono in 29.25 seconden. Opgevolgd werd hij door onze landgenoot Francois Mathy Jr met Uppercut de Bay (v. Diamant de Semilly) in een tijd van 39.69 seconden. De top drie werd vervolledigd door de Britse Chloe Smith, deze amazone bereed haar BWP'er Candy Boy (v. Triomphe de Muze) en ging door de finish in 31.34 seconden.

De derde master van de dag was master 1, die werd gereden op 1.30m hoogte. Louise Whitaker was hier iedereen te snel af. Ze kwam in de ring met Cuata (v. Tsungske) en eindigde in 75.83 seconden met een foutloze ronde. Ook hier verscheen Aggelos Touloupis in de aandacht, deze Griek reed hier met Ceasar 368 (v. Corrido). Hij ging door de eindmeet in 78.32 seconden. Steven Franks reed met Billy Ginger (v. Billy Congo) een foutloze ronde in 78.86 seconden wat goed was voor de derde plaats.

7-jarige paarden:

  1. Michal Kazmierczak - Wilander

  2. Bruce Goodin - Chacceldi

  3. Fidel Segovia - Jack


6-jarige paarden:

  1. Benjamin Wulschner - Jumpy 9

  2. Graham Babes - Glencoe

  3. Michal Kazmierczak - Rossa


5-jarige paarden:

  1. Lauren Edwards - Carumba

  2. Benjamin Wulschner - Estelle 67

  3. Jan Philipp Weichert - Come to Bippen


Klik hier voor alle resultaten.