Gregory Wathelet wint de Grand Prix van Bonheide

Gregory Wathelet wint de Grand Prix van Bonheide
Op zaterdag won Belgisch kampioen Gregory Wathelet al de kleine Grote Prijs met Conrad, op zondag deed hij hetzelfde in de Grote Prijs. Opnieuw won hij met de 9-jarige Con Air zoon Conrad.

Voor de barrage wisten er 14 combinaties zich te plaatsen. Pilar Cordon en de Darco dochter Coriana van Klapscheut volgden op de 2e plaats. Jeroen Appelen en Aikido Z (v. Accardi) waren goed voor de 3e plaats. Caroline Poels ( Valley) en José Thiry (Cyrano d'Orbri) vervolledigden de top 5. Michael Joly en Tenebre des Melezes eindigden verdienstelijk op de 6e plaats. De Portugees Rodrigo Almeida werd knap 9e met Dakar C. Hij rijdt pas sinds begin vorige week voor de stallen van Gilbert De Roock.

De finale voor 7-jarigen werd gewonnen door Tal Milstein stables ruiter Henri Kovacs en Klaus (v. Cornet Obolensky). Christophe Vanderhasselt (Famoso d'ive Z) en Frederic Vernaet (Heliante van Spieveldhoek) waren goed voor de 2e en 3e plaats.

Voormalig Olympisch kampioen Rodrigo Pessoa won met G C Altanta Z de 1m35 rubriek. Hiermee behaalde hij vorig jaar op het WK voor 7-jarigen nog een medaille.

Kijk hier voor alle resultaten