Franse thuisruiters domineren slotdag CSI1* Longines Masters Parijs

Franse thuisruiters domineren slotdag CSI1* Longines Masters Parijs
Straks staat de internationale 2* en uiteindelijk de  5* Grote Prijs op het programma van de Longines Masters in Parijs. De proef werd voornamelijk gedomineerd door de Franse combinaties.

Slechts zeven combinaties haalden de barrage, daarin sprong enkel de top vier een foutloze rit. De winst was uiteindelijk voor de Franse Yasmina Bocti en de 8-jarige KWPN bruine Donna (v. Vigaro). Bocti stopte de klok in 41,54 seconden. De Filipijnse Chiara Amor en de 10-jarig Diamant de Semilly-zoon Devonport 2 volgden op de tweede plaats na een finish in 41,99 seconden.

Twee Franse duo's volgden de combinatie op. Solene Levallois en Ucello de Beaufour (v. Le Tot de Semilly) strandde op een derde plaats. De vierde stek werd ingenomen door Emma Bodier op de rug van Rialto Courcelle (v. Kannan).

De Belgische Tatiana Troiani liet zich opnieuw merken. De Belgische amazone sprong naar de vijfde plaats met onder het zadel de 8-jarige Cash Flow III (v. Calato). Het duo kruiste de finish met vier strafpunten in een tijd van 38,41 seconden.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN