Frankrijk laat geen enkele overwinning liggen tijdens CSI Royan

Frankrijk laat geen enkele overwinning liggen tijdens CSI Royan
Gedurende de hele dag was Frankrijk het te kloppen land. De thuisruiters, vaderlandslievend als ze zijn, slaagden er vandaag op indrukwekkende wijze in geen enkele winst weg te geven.

De eerste proef van de dag was de CSI1* 1.30m proef. Deze werd gewonnen door Bernand Sainsardos en Un de chez nous (v. Kannan) in een tijd van 56,30 seconden.
Op 2 zagen we Jerome Hurel, die bezig is aan een goed weekend, samen met zijn 13-jarige BWP'er E Laba van de Vinusakker (v.Toulon) in een tijd van 59,60 seconden. De top 3 werd vervolledigd met Pierre Alain Mortier en Aberdeen 34 (v. Araconit) in 60,56 seconden.

Tijdens de CSI2* A 1.40m zien we opnieuw Jerome Hurel in de top 3 verschijnen. Dit maal zorgde een snelle barrage in een tijd van 38,58seconden voor de overwinning met Urano(v. Baloubet de Rouet). Alexis Deroubaix werd twee op de rug van Secret du pays D'auge (v. Quick Star) in een tijd van 40,80 seconden. De derde plaats was opnieuw voor Pierre Alain Mortier, ditmaal met Just Do It R (v. Action Breaker) in een tijd van 40,93 seconden.

In de CSI2* B 1.40m rubriek was het Charles Henri Ferme die met de winst ging lopen. Samen met zijn Salieri, Sacre Coeur, wist Charles te winnen met een tijd van 38,99 seconden.
Op 2 zien we Aldrick Cheronnet met een Zangersheide Cicero Z, Ciska Van Paemel Z, die met een tijd van 40,85 seconden net iets sneller was dan de nummer 3. Rene Lopez was namelijk slechts 14 hondersten trager en zorgde met Destiny's Child (v. Sandro Boy) voor de enige buitenlandse podiumplaats.

Ook in de rubrieken voor de jonge paarden bleef Frankrijk steeds aan de leiding. Zo won Steven Le Vot de rubriek voor de 5-jarigen met Zoom Saubretiere Z (v. Zandor Z). Bij de 6-jarige ging de winst naar Alain Bourdon met Bigouden du tertre (v. Putch Des isles*val'id) en won fransman Julien Anquetin met Australia Du Reel (v. Kannan) de CSIYH 7-jarige.

Volledige lijst met resulaten vind je hier