Frank SChuttert imponeert in Valkenswaard

Frank SChuttert imponeert in Valkenswaard
De Amerikaanse springruiter, Kent Farrington blijft presteren. Tijdens de eerste manche van de Global Champions League snelde Farrington naar de overwinning in het zadel van de 11-jarige KWPN'er, Creedance (v. Lord Z).

Het duo bleef ruim één seconde voor in deze 1.50m rubriek op Simon Delestre met onder het zadel zijn 13-jarige Casall-zoon, Chesall Zimequest. Delestre kruiste de eindmeet foutloos in 65,95 seconden en haalde het zo van Pedro Veniss met For Felicila (v. For Pleasure).

Net buiten het podium strandde Frank Schuttert voor eigen publiek op de vierde stek. Op de rug van La Fille Rouge (v. Couleur Rubin) bleef de Nederlandse springruiter Eric Lamaze met Chacco Kid (v. Chacco-Blue) voor.

Pieter Devos haalde de zesde stek met de 12-jarige Gin D (v. Clinton I). Ook Niels Bruynseels haalde prijs met Lady Cracotte (v. Quaprice). Het duo snelde foutloos naar de 14de stek.

In de Global Champions League is het Valkenswaard United dat op thuis-terrein de leiding neemt. Marcus Ehning (Cornado NRW) en Alberto Zorzi (Fair Light Van 't Heike) blijven zo Cannes Stars met Karel Cox (Dublin van Overis) en Sergio Alvarez Moya (Carlo 273) voor.

klik hier voor de resultaten