Doron Kuipers laat van zich horen in Mijas

Doron Kuipers laat van zich horen in Mijas
In het Spaanse Mijas vindt momenteel de Costa Del Sol Tour plaats. Ook vandaag werden er opnieuw proeven voor de CSI2* en CSIYH1* georganiseerd. Doron Kuipers wist er zich weer in de kijker te rijden.

In de hoofdproef van vandaag, de 1.45m proef, ging de winst naar Frankrijk. Olivier Robert reed de achtjarige Victor du Reverdy (v. Quidam de Revel) foutloos rond in een tijd van 28.78 seconden. Hij bleef zo voor de Britse Louise Whitaker en de Balou du Rouet nakomeling Ruby VIII. Deze amazone stuurde haar tienjarig paard zonder fouten rond in 32.26 seconden. Olivier Robert werd ook nog eens derde. Met Vivaldi Des Meneaux (v. Chippendale Z) kwam hij door de chrono na 32.38 seconden.

Verder in de top vijf zagen we William Funnell met Billy Fanta (v. Vechta) en Thibault Philippaerts met Gloria de Wulf Selection (v. Chatman). Zij finishten in respectievelijk 32.68 seconden en 34.21 seconden.

Doron Kuipers zagen we op de zevende plaats terug met Dickyville (v. Quasimodo Z). Zij noteerden een foutloze rit in 37.04 seconden.

In de 1.40m proef tegen de klok reed Doron Kuipers zich naar de eerste plaats met de negenjarige Diablo F (v. Canturano). Zij bleven met een tijd van 60.71 seconden ver voor de concurrentie. De Zwitser Alain Jufer kwam het dichtst in de buurt van deze tijd met Casall* (v. Casall). Dit duo kwam foutloos rond in 62.54 seconden. Louise Whitaker zagen we op plaats drie met de Kannan-dochter Cleopatra. Zij wisten eveneens zonder fouten de finish te halen in 62.60 seconden.

Klik hier voor de resultaten.