Doron Kuipers en Sanne Thijssen springen voorin in Mijas

Doron Kuipers en Sanne Thijssen springen voorin in Mijas
De tweede week van de Costa Del Sol Tour in Mijas, Spanje plaatste meteen enkele Nederlandse successen. In de rubriek voor zevenjarige springpaarden sprong Doron Kuipers naar een tweede plaats op de rug van  de Carthino Z-dochter, Evergo. Ierland's Richard Howley nam de winst met Lord Boy (v. Lord Z). Dit duo kwam vorige week voor het eerst aan de start. Ditmaal kruisten ze de finish in 33,18 seconden, terwijl Kuipers de tijd stopte in 33,42 seconden. De derde plaats werd ingenomen door Sanne Thijssen en Etna (v. Canturano).

De top vijf werd afgewerkt door Kuipers met Al Vapone M (v. Baloubet du Rouet) en Alex David Gill op de rug van Billy Fraulein (v. Billy Congo). Van de 36 starters kwamen maar liefst 30 duo's door in de barrage.
Bij de zesjarigen sprong Radovan Sillo naar de winst Samen met de BWP'er Kartouch van 't Klavertje Vier (v. Bamako de Muze) haalde de Slovaak de overwinning in 33,07 seconden. België's Frantz Ducci volgde met Epi du Grand Champ (v. Qody de Saint-Aubert). Santiago Nunez Riva en Recesvinto (v. Rey Z) sloten het podium af.
De top vijf werd opgevuld door een Ierse en Belgische combinatie. Francis Connors en Seducer (v. Womanizer) volgden op de vierde plaats. De vijfde plaats was er voor Maxime Harmegnies en Elastique (v. Figo de Muze).