Denis Lynch wint eerste proef van de dag in Zürich

Denis Lynch wint eerste proef van de dag in Zürich
De laatste dag in Zürich startte met een 1.45m parcours in twee fasen. Er gingen in totaal veertien kandidaten door naar de barrage, in deze barrage bleven er negen combinaties foutloos. De snelste onder hun was Denis Lynch met Echo de Laubry (v. Virus de Laubry) en ging over de eindmeet in 33.56 seconden. De combinatie is nieuw in competitie sinds Jumping Mechelen en behaalde in Leipzig al een zesde plaats en in Zürich eerder dit weekend een vierde plaats.

Christian Ahlmann kwam als laatste in de ring en was net enkele honderdste van een seconde trager dan Lynch met een tijd van 34.12 seconden. Hij kwam in de ring met Cornado II (v. Cornet Obolensky). Pius Schwizer reed zichzelf weer in de prijzen in Zürich en komt nu op de derde plaats te staan. Hij zat in het zadel van Balou Rubin R (v. Balou du Rouet) en stopte de tijd in 34.20 seconden.

Hij werd gevolgd door de Fransman Kevin Staut met Unna de Kerglenn HDC (v. Cap Kennedy*bois Margot) die de chrono op 34.20 seconden zette. De Zwitser Werner Muff vervolledigde deze top vijf met Cosby (v. Contendro I) in een tijd van 34.60 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.