CSI Opglabbeek: De Wulf op drie, Brouwer op vier in finale 7-jarige paarden

CSI Opglabbeek: De Wulf op drie, Brouwer op vier in finale 7-jarige paarden
Op het 'Horse & Friends Event' in Opglabbeek werd zonet de finale voor 7-jarige paarden afgewerkt. Opnieuw was het Bertam Allen die met Christy JNR (Indoctro) de 'Prijs Lansink Sporthorses' op zijn naam wist te schrijven. Christy is een voormalig paard van Lansink. Hij was samen met Ashford Farm eigenaar van deze ruin voordat Christy onder het zadel van Allen kwam. Allen kon met dit paard ook al de manche van donderdag en vrijdag winnen. Deze keer moest een barrage uitmaken wie uiteindelijk tot winnaar gekroond zou worden. Allen kwam als tweede in de ring en zette  een erg scherpe tijd van 29,36 seconden neer een tijd die meteen druk op de andere combinaties wist te zetten. Uiteindelijk slaagde er niemand in om een foutloze omloop te springen én de tijd van Allen scherper te stellen.

De tweede plaats ging naar Jos Verlooy. Hij reed Japatero VDM (Eldorado vd Zeshoek) in 30,02 seconden naar de eindmeet en liet hierbij alle balken in de lepels. Henry De Wulf eindigde met Bellefleur PS Z (Berlin) op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze barrage in 31,02 seconden.

Roosje Brouwer sprong een foutloze omloop in 31,53 seconden. Op die manier eindigde ze met Josephine vd Bisschop (Tornedo Fos) op de vierde plaats. Derin Demirsoy vervolledigde de top vijf met Je Suis Va Bien (Toulon).