CSI Kiel: Overwinning voor Andersen in Grote Prijs, Muff op twee

CSI Kiel: Overwinning voor Andersen in Grote Prijs, Muff op twee
Het concours in Kiel werd deze middag afgesloten met de Grand Prix. 39 combinaties traden aan in de 'Grote Preis Schleswig-Hostein' en zes van hen stootten door naar de barrage.

De overwinning ging naar de Deen Lars Bak Andersen. Hij sprong een foutloze omloop met Carrasco 3 (Caretino) en finishte in 32,96 seconden. Hiermee was hij sneller dan de Zwitser Werner Muff die op de tweede plaats eindigde. hij reed zijn Darco merrie HH Fleur in 33,28 seconden naar de eindmeet. Enkel de top twee slaagde erin om de nul op het bord the houden. Carsten-Otto Nagel reed een erg snelle ronde met Holiday by Solitour (Contendro) maar een springfout verwees hem naar de derde plaats.

Vierde plaats was voor de jonge Belgische amazone Chloé Vranken. Met Tahis du Masure (Muriesco du Cotentin) onder het zadel, reed Vranken een erg snelle tijd, maar kreeg ze jammer genoeg vier strafpunten voor een springfout aangerekend. Hierdoor eindigde ze net buiten de top drie.

Jan Wernke (Queen Mary 10) eindigde op de vijfde plaats. Constant Van Paesschen eindigde met Calore van de Helle (Casall) op de zesde plaats.

Klik hier voor de resultaten