Annabel Shields en Pauline Cogniot naar de winst in de ochtendproeven van CSI Moorsele

Annabel Shields en Pauline Cogniot naar de winst in de ochtendproeven van CSI Moorsele
In België wordt er niet alleen in Lier op internationaal niveau gesprongen, maar ook in het Zilveren Spoor te Moorsele staat dit weekend een internationale jumping op de agenda.

Zonet kwamen de vijf- en zesjarige paarden er aan de start in een rubriek rechtstreeks op tijd. Het was de Britse Annabel Shields die haar Gerona VH het snelst foutloos wist rond te sturen. In een tijd van 55.62 seconden nam zij zo de overwinning mee naar huis. Arthur Vermeersch volgde voor België op de tweede plaats. Met Cordelia GP Z  sprong hij naar een tijd van 56.96 seconden.

De top drie werd vervolledigd door Caroline de Laet en Lune de Mai M in 59.31 seconden. Voor Jan de Pauw (Lara van den Doorn) en Geoffrey Cobbaut (Call Me de Muze Z) was er nog een vierde en vijfde plaats in het klassement.

Eerder vanmorgen werd ook reeds een 1* rubriek verreden over een hoogte van 1.15m. Het was de Franse Pauline Cogniot die met Cracky Boy Z naar de winst snelde in 56.22 seconden. Ze bleef zo de Belgische Pauline Genet voor. Met Quinox K onder het zadel sprong zij naar een tijd van 56.88 seconden. Voor de Franse Ingrid Strom en Rouf Brecourt  was er nog de derde plaats in 58.14 seconden. Charline Vandergeten (Attack Z) en Robin Kaufman (O Malley D Avril) vervolledigden de top vijf.