Abdel Said wint de Grand Prix van Opglabbeek, Dennis van den Brink in de top acht

Abdel Said wint de Grand Prix van Opglabbeek, Dennis van den Brink in de top acht
De internationale wedstrijden beginnen stilaan overal op hun einde te komen. In het Sentower Park in Opglabbeek werd zojuist de 2* Grote Prijs over een hoogte van 1m45 verreden. Negen combinaties wisten zich te kwalificeren voor de alles bepalende barrage.

Uiteindelijk was het Abdel Said die met de BWP  hengst Jackson de Regor (v. Vagabond de la Pomme) de snelste tijd wist neer te zetten. Zij vlogen door de barrage in een tijd van 40,41 seconden, en die tijd wist niemand meer te verbeteren zonder een fout te maken. Zo schreven zij deze Grote Prijs op hun naam.

Kevin Gielen deed met Captain (v. Contendro I) een zeer verdienstelijke poging. Ze klopten af op 42,06 seconden, en werden beloond met een mooie tweede plaats. Zo bleef Gielen de Ierse topruiter Bertram Allen voor, die met GK Casper (v. Canto) de derde plaats voor zijn rekening nam.

Pieter Devos reed de BWP ruin Gin D (v. Clinton I) nog naar een vierde plaats. De top vijf werd vervolledigd door Yuri Mansur en de BWP ruin Ferro Chin vh Lindenhof (v. Chin Chin).

De beste Nederlandse prestatie kwam van Dennis van den Brink. Met de KWPN merrie Doreusa (v. Phin Phin) had hij best een goede tijd neergezet (42,23 seconden), maar een spijtige fout verwees hen naar de zevende plaats.

Klik hier voor de uitslag