Indoor Wierden krijgt nieuwe parcoursbouwer na lange samenwerking met Marinus Vos en Henk Ekkelenkamp

Indoor Wierden krijgt nieuwe parcoursbouwer na lange samenwerking met Marinus Vos en Henk Ekkelenkamp

Indoor Wierden zal dit jaar in het teken staan van vernieuwing; de parcoursbouwers hebben aangegeven dat dit hun laatste jaar als parcoursbouwer zal zijn op Indoor Wierden.


Na maar liefst 40 jaar de internationale parcoursen te hebben gebouwd, en mede-oprichter te zijn van het hele evenement ''Indoor Wierden'', zal Marinus Vos dit jaar een stapje terug doen. Dit jaar zal Marinus Vo​s samen met Quintin Maertens het internationale parcours bouwen.

Henk Ekkelenkamp, de man die al 25 jaar heeft samenwerkt met Marinus Vos, heeft zowel de nationale en internationale parcoursen voor zijn rekening genomen. Dit jaar zal Henk Ekkelenkamp afscheid nemen als wedstrijdleider bij Indoor Wierden en zal hij het nationale parcours samen neerzetten met Jacques Wilmink.

"Wij zijn als Indoor altijd super tevreden en vereerd geweest met het werk verzet door hen. Wat zij voor de Vossenbos betekend hebben, is met geen pen te beschrijven en daar zijn we ze zeer erkentelijk voor! Marinus en Henk hebben het fundament gelegd van Indoor Wierden, de springsport in Wierden en de regio.", schrijft Indoor Wierden op Facebook.

Bron: Facebook Indoor Wierden