Bles, Spruijt en Dings op het podium in Bonheiden

Bles, Spruijt en Dings op het podium in Bonheiden

In de 1.40m rubriek van Bonheiden werd het een Iers-Nederlands feest waarbij Jonathan Gordon de winst op zijn naam schreef met de 8-jarige Dorotheental's Classica (Classe) in de eerste groep. Bart Bles met Gran Canyon Van HD wonnen in de tweede groep. 

Beide Ierse topcombinaties in de eerste groep strandden op minder dan een seconde van elkaar. Kennedy volgde zo op de tweede plek met de dertienjarige Star de la Tuilliere (Dollar dela Pierre). Vincent Dings werd derde voor Nederland met Cream Couleur Z (Cream On Top).

Kirsten Rombouts stuurde Janina (Ogano) naar de vierde positie voor België, vlak voor landgenoot Filip Lacus met Chayan Z (Clinton I). Sanne Thijssen werd hier negende. 

De 13-jarige Cartani-zoon, Gran Canyon Van HD, won met Bart Bles in de tweede groep. Het duo werd opgevolgd door landgenoot Jip Spruijt met Eurohill's Fyolieta (Carambole). Nina Fagerstrom werd derde met Stellaria (Stolzenberg), Ernesto Canseco en Handy (Gelha's VDL Emilion) claimden de vierde plaats voor Mexico. Ann-Sophie De Reviere en Jade vh Groene Dak (Nabab de Reve) werden vijfde voor de Belgen. 

Bart De Bruijn veroverde een zesde plaats in deze proef.

Alle resultaten