Hessel Hoekstra en Johan Bergs delen het podium in Riesenbeck

Hessel Hoekstra en Johan Bergs delen het podium in Riesenbeck

In het Duitse Riesenbeck heeft zowel Hessel Hoekstra als Johan Bergs een plek op het podium weten te veroveren in de rubriek voor 6- en 7-jarige paarden. 

Bij Hoekstra zat de 7-jarige Max Van de Marijenhoeve (Hermantico) onder het zadel. Het duo werkte foutloos af en was goed voor een tweede plaats. Met een halve seconde verschil achtervolgde Johan Bergs op Mariekske A, een KWPN merrie van Edinburgh. De overwinning bleef op eigen bodem en was voor Jana Fink en de 7-jarige Zandona (Zinedine). 

Bergs had nog een tweede troef onder het zadel en werd ook zevende op Chicago vh Legitahof Z, een 7-jarige zoon van Chippendale Z. Voor hen op zes kwam de KWPN ruin Nation 4 (Bamako de Muze) met Johanna Beckmann. Plaats negen was voor de KWPN ruin Mattie 3 (Contendro II) en Janine Rijkens. 

Alicia Bocken blijft foutloos in CSI2* Medium Tour 1.35m

In de CSI2* Medium Tour op 1.35m hoogte wist Alicia Bocken met Haroon op een tijd van 71.58 seconden naar de twaalfde plaats te rijden. Deze KWPN-ruin is een nakomeling van Zambesi TN. De eerste plaats was met een tijd van 63.37 seconden voor de Deen Soren Pedersen met Pb Portofino (Böckermann's Lord Pezi).

Resultaten