Harrie Wiering laat Beervelde oranje kleuren in de finale voor 7-jarige paarden

Harrie Wiering laat Beervelde oranje kleuren in de finale voor 7-jarige paarden

In Beervelde werd zonet de finale voor 7-jarige paarden gereden. Er waren erg knappe rondes van onze landgenoten Elisa Strubbe en Lieven Devos, maar uiteindelijk was het toch Harrie Wiering die met de overwinning aan de haal ging.

De Nederlandse ruiter sprong een foutloze tweede fase in 28,10 seconden met Gweedore vd Groote Kamps Z (v. Glasgow vh Merelsnest). Voor Elisa Strubbe was er een tweede plaats met de Zangersheide hengst Dark Moon de Greenbay Z (v. Diarado). Ook zij lieten alle balken netjes in de lepels maar zij schoten uiteindelijk 1 honderdsten van een seconde te kort om de overwinning in de wacht te slepen. Hun tijd van 28,11 seconden leverde gen dus wel de tweede plaats op. Lieven Devos volgende op nummer drie met Dawa de Greenbay Z (v. Diarado). Ook zij sprongen een foutloze tweede fase in 28,12 seconden.

De vierde en de vijfde plaats gingen alle twee naar paarden van de Stephex Stables. Kendra Claricia Brinkop en Medard M (v. Triomphe de Riverland) eindigde op de vierde plaats. Sayre Happy nam met High Quality Svg (v. Quality Time) de vijfde plaats voor haar rekening.

Klik hier voor de resultaten