Goud voor Kessy van Berlo bij de vijf- en zesjarigen in het Azelhof

Goud voor Kessy van Berlo bij de vijf- en zesjarigen in het Azelhof

Het outdoor seizoen in het Azelhof is van start gegaan. De vijf- en zesjarige paarden konden zich al twee keer bewijzen. Daarbij kon Kessy van Berlo met Netflix (Spiros Z) gisteren het goud mee naar huis nemen. Vandaag reed ze ook nog eens naar het brons! 

In de CSIYH vijf- en zesjarigen op een hoogte van 1m05/1m15 ging gisteren het goud naar Kessy van Berlo met Netflix. De ruin is een nakomeling van Spiros Z en werd gefokt door Van Berlo Sporthorses. De combinatie wist in deze twee fasen proef dubbel foutloos te blijven, en met een tijd van 36.16 seconden door de chrono te rijden.

Vandaag was deze rubriek een proef op tijd. En ook hier kleurde het podium rood-wit-blauw. Fleur Holleman kon met Twilight du Vlist Z op een tijd van 63.16 seconden naar het zilver rijden. De merrie is een nakomeling van Tangelo Van De Zuuthoeve en werd gefokt door Van Der Vlist. Kessy Van Berlo met Netflix (Spiros Z), die de dag voordien winst haalde, kon vandaag met het brons naar huis rijden. Dat deed ze met een tijd van 63.56 seconden.  


De winst in deze proef ging naar Christopher Smith met de merrie Summer van de Molenhoek (Nixon Van 'T Meulenhof). Hij reed met een tijd van 63.01 seconden door de chrono. 

Bekijk hier de resultaten