Geen houden aan Harrie Smolders in Toscana Tour

Geen houden aan Harrie Smolders in Toscana Tour

Harrie Smolders doet het met de dag beter op Italiaanse bodem. Op vrijdagochtend kon de Nederlandse topruiter al twee podiumplaatsen veroveren! 

Voor Smolders werd in het zadel van de reeds 16-jarige hengst Darry Lou de tweede plaats genoteerd in de Gold Tour 1.40m. De KWPN'er is een zoon van Otangelo uit de fokkerij van R. Bril. Met slechts negen honderdsten verschil moest het duo Natalie Kovarova voor zich dulden. Zij had de 8-jarige Nederlandse merrie Lady-Sina.L (Kannan) onder het zadel. De top drie werd besloten door Erica Swartz Ryan en de 9-jarige Porsche V (Corydon van T&L). In deze rubriek kon Amber Fijen nog wat prijzengeld meepikken door haar twaalfde plaats op de 8-jarige Quintus Vdk (Echo van T Spieveld). 

De eerste podiumplaats voor Smolders was in de Silver Tour 1.40m kwalificatie, waar hij het brons behaalde op Monaco N.O.P.. Met de Cassini II-zoon bleef hij keurig foutloos. Ook Fijen had hier een foutloze rit maar kon zich niet klasseren met de 9-jarige Popstar van'T Eigenlo (Comme il Faut). 

Resultaten