Gabriel Coumans wint tweemaal in Kronenberg!

Gabriel Coumans wint tweemaal in Kronenberg!

De zon schijnt en dan is Gabriel Coumans in zijn nopjes. De Nederlander sprong deze ochtend tweemaal naar de winst tijdens de internationale wedstrijd bij de Peelbergen Equestrian Center.

Coumans verzamelt uitbundig prijzen in Kronenberg. In de finale voor vijf-en zesjarigen sprong de Nederlander naar de eerste en tweede plaats. Op eigen terrein won Coumans met de zesjarige AES-merrie, Newyork VLS (Apple Juice). Het duo bleef als enige foutloos onder de 26 seconden. Samen met Namose VLS (Carrera VDL) zette de ruiter de puntjes op de 'i' en plaatste zich ook tweede.

Teddy Van de Rijt verzekerde een Nederlands podium in het zadel van If I Can LE Meije (Hunter's Scendro). Het duo werd opgevolgd door Emma O'Dwyer die met SVS Symphony (Comme Il Faut), voor bleef op Lovis eHavnes Klemetzen en Fritzenshof's La Twix (I'M Special de Muze).

Coumans op herhaling!

Ook in de 1.35m Medium Tour hield Coumans de concurrentie achter zich. Met ruim 100 starters sprong Coumans met Kinky Mose VLS (Emerald) naar de winst van het eerste klassement. Het paar verwees zo Katie Reilly met Claretina (Clarimo) naar de tweede plaats. De top drie van deze ranking werd afgewerkt door Anni Kaljund en Veronique (Vagabond de la Pomme).

In het tweede klassement bleek Leon Thijssen de sterkhouder! Inigo Lopez de la Osa Franco won met Zangersheide-merrie, Desiree E Z (Dominator 2000 Z). Leon Thijssen volgde met Faithless Mvdl (Ukato) voor Neele Glinz en Cristo 16 (Casallco).

Alle uitslagen