Daniek Vissers en Willem Schaap schitteren in Lier!

Daniek Vissers en Willem Schaap schitteren in Lier!

De Nederlandse jeugd scoorde ook deze ochtend tijdens het internationaal jeugdconcours in Lier. In de 1.10m Children rubriek sprong Willem Schaap op het podium. Bij de ponies was het Daniek Vissers die voor het Nederlandse succes zorgde!

In de 1.10m Ponyrubriek hield Ashley Honorez de concurrentie achter zich. Samen met de 11-jarige dochter van Nadjy, Athena du Rat d'Eau sprong de amazone naar de winst. Samen met Oakley volgde Daniek Vissers op een tweede plaats. De top drie van deze ponyproef werd afgewerkt door Margot Debussche en Julie Vandoorne's Vasco Optimus (Goliath van de Groeneweg).

Het duo werd opgevolgd door Abigail Wicks (GBR) die, in het zadel van, Zodianne van de Doevenbree (Zodiak) voor bleef op Tessy van der Velden Jonkers en Kaspar Van Orchid 's (Kanshebber).

Willem Schaap scoort in Children rubriek

In de 1.10m Children rubriek zette Inaya Paelinck het Belgische feest verder. Op de rug van Virginie Thonon's Hermes de St Anne Z (Hoegie Van 't Bergske) bleef de amazone ruim vier seconden voor op Willem Schaap en Quantas 15 (Quintero). Ook ditmaal kleurde de derde plaats Belgisch. Elise Thirion volgde met Boheme du Maillet Z (Big Star), voor Constança Pires en Harmony Do Casal (Zurito).

De top vijf van deze Children rubriek werd afgewerkt door Ysaline Van Damme en Dalida (Casall).


Alle resultaten