Ella Wolleswinkel sterk uit de startblokken in Kronenberg!

Ella Wolleswinkel sterk uit de startblokken in Kronenberg!

In Kronenberg is op woensdag het startschot gegeven van de Pro Tour! De Oost-Vlaming, Moo Tamisaft sprong meteen naar de winst in de 1.20m hoofdrubriek. Samen met Joost Verkinderen's gefokte, Silhouet van de Rozenberg bleef de Belg nipt voor op landgenoot Peter Boelens. De Nederlandse combinaties volgden net buiten het podium!

Tamisaft en zijn zesjarige dochter van Diamant de Semilly verwezen Peter Boelens en de 7-jarige BWP-merrie, Ronja van 't Hellewater (Emerald van 't Ruytershof) naar de tweede plek. De Zweedse amazone, Alma Ranebo vervolledigde de top drie in het zadel van Zagora (Kannatol)

De Nederlandse deelnemers volgden in de prijzen. Ella Wolleswinkel strandde net buiten het podium met Mybella (Cornet Obolensky) voor Michiel De Ruijter en Lievio -S (Tangelo vd Zuuthoeve). Voor eigen publiek volgde Dave Maarse met Newton (Glasgow van het Merelsnest) op de zesde plek.


Johan Bergs scoort podiumplaats

Eerder hield Axelle Deprez de concurrentie achter zich met de achtjarige Chocolate's Girl Z (Cardento). Het duo bleef net geen seconde voor op Johan Bergs die met Namaste, Peter Boelens met Sandor van 't Hellewater (Stakkato) naar de derde plaats verwees.

Uitslagen