Desiree Kemper en Lellebel zijn concurrentie te snel af in Youngster Tour van Kronenberg

Desiree Kemper en Lellebel zijn concurrentie te snel af in Youngster Tour van Kronenberg

Bij het Peelbergen Equestrian Center kon het Nederlandse duo Desiree Kemper - Lellebel de overwinning binnenhalen in de rubriek voor zeven- en achtjarige paarden. Eerder was het Alexander Vincentius die met Nadarijke V voor het beste resultaat zorgde bij de vijf- en zesjarigen. 

Heel wat jonge paarden werden gezadeld voor hun rubrieken. Kemper zorgde voor thuiswinst op Lellebel, een zevenjarige KWPN merrie van Eldorado vd Zeshoek (fokker: J. Busschers). Met ruim een seconde verschil hield het duo Michael Greeve achter zich, hij had de achtjarige K-Star, een KWPN ruin van Big Star (fokker: Waldman Horses) onder het zadel. De top drie werd afgewerkt door Jens Vandenberk. De Belg rekende op de KWPN merrie Leaderbeat Vdp (Etoulon VDL, fokker: A. Van Der Poel-De Groot). 

Pim Mulder bracht de achtjarige Kentucky Balia NL (Carambole, fokker: Dinand Noeverman en Maartje Lanooy) naar zeven en bleef voor op Renee de Weert met Grande Dame du Huit (Diamant de Semilly, fokker: Elevage du Huit). Als laatste klasseerde Monique van den Broek zich nog met Lorenzo R (Eldorado vd Zeshoek, fokker: Rietberg). 

Eerder kon Alexander Vincentius de vijfjarige Nadarijke V (Dakar VDL) naar de vierde plaats brengen. Kemper liet zich hier opvallen op de rug van de zesjarige Cuman (Congress 4, fokker: Dagmar Dettmer) en werd vijfde. Voor Berber Dijkman was er met My Touch van 't Santbosch (Finishing Touch Wareslag) de zevende plaats. Op negen zagen we Niels Bulthuis met Rollover - K van 't Kattenheye (Chilli Willi, fokker: Tony en Annemarie Raman).

Resultaten