Dennis van den Brink neemt winnende start in Kronenberg!

Dennis van den Brink neemt winnende start in Kronenberg!

In Kronenberg heeft Dennis van den Brink, op eigen bodem, het Wilhelmus laten klinken. Proefwinst bij de Youngsters was er voor Danielle Ryder met Zangersheide-merrie, Careful Touched Numo Z.

Ryder en de dochter van Cornado II (Fokker: Sjaak Van Nuenen) sprongen in deze rubriek met ruim één seconde voorsprong naar de winst. Gregory Wathelet volgde met Cindy Van der STraten's Sherman Sitte-zoon, Shergan des Vergers Z, voor Roy van Beek en Diamant de Roofs-H (Diamant de Quidam-H OLD).

Net buiten de top drie kleurde de top vijf verder Nederlands. Emile Tacken strandde op vier in het zadel van Gin Tonic van het Gerendal Z (George Z). Het paar werd opgevolgd door Leopold van Asten met VDL Groep Mistral (Diamant de Semilly).

Dennis van den Brink wint 1.35m

Het klassement van de 1.35m CSI2* rubriek werd opgesplitst, met ruim 100 starters. DEnnis van den Brink sprong zo naar de winst met Jignipes Eickenrode (VDL Zirocco Blue). Van den Brink ging zo een bijna volledige Nederlandse top vijf voor.

Samen met zijn 10-jarige KWPN)ruin, verwees de springruiter Leon Thijssen met For President (Numero Uno) naar de tweede plaats. Op drie strandde Gert-Jan Bruggink in het zadel van Surprising Dream S.H.O. Z (Stakkato).  Net buiten het podium plaatste Rens Spreuwenberg zich met Coreen Batilly (Numero Uno) op de vierde plaats.

Alle uitslagen