Dennis van den Brink en Jordy Duijndam zorgen voor Nederlandse prestaties in Zuidwolde

Dennis van den Brink en Jordy Duijndam zorgen voor Nederlandse prestaties in Zuidwolde

Op de Wolden werden er zojuist twee finales in de CSI1* competitie afgewerkt. Dat waren de finale voor de zesjarigen over een hoogte van 1m30 en een Small Tour finale over een hoogte van 1m25.

Quick results zesjairgen

1. Jake Hunter - Liscarrow Neptune
2. Dennis van den Brink - Ivar
3. Alex David Gill - Inaicco VDL

De Australiër Jake Hunter schreef de rubriek op naam met Liscarrow Neptune (Pacino) die hij in 31.44 seconden rond wist te sturen in de 19 koppige barrage. Hij bleef er Dennis van den Brink voor die met de KWPN-er Ivar (harley) in 32.25 seconden op een nette tweede plaats wist te eindigen. Dan is het de Brit Alex David Gill die uitkomende voor het VDL Stud de top drie weet te completeren met Inaicco VDL, een BWP-er van Indoctro, met wie hij rondkwam in 32.44 seconden. 

De altijd goed gemutste Pim Mulder zien we terug op een vierde plaats met Viktor Z (Verdi TN) en Ian McFarlane en zijn Ingmar werden vijfde. 

SMALL TOUR FINAL

De finale van de Small Tour is voor de KWPN merrie Foxie DVL (Harley VDL) die met haar Libanese ruiter Emile Karim Fares in een tijd van 62.39 seconden door de finish vloog. Ze bleven er de Belgische combinatie Cedric Desimpel en Mr. Platot Z ( Mr Blue) voor die hier in 66.34 seconden op de tweede plaats wisten te eindigen. Jan Gohl grijpt dan voor Duitsland de derde plaats met Querly Li R Z (Quannan R). 

Voor Nederland rijden Jordy Duijndam en Rianne Nalis in de top vijf. Jordy stuurde Edelachtbare (Douglas) naar de vierde plaats, terwijl Rianne met Etoloma (Carthino Z) op de vijfde plaats eindigde. 

Resultaten