Dave Maarse en Joost Martens zijn sterkhouders tijdens Peelbergen Pro Tour!

Dave Maarse en Joost Martens zijn sterkhouders tijdens Peelbergen Pro Tour!

Op zaterdag heeft de Zweedse Malin Parmler zich opnieuw laten opvallen tijdens de Peelbergen Pro Tour. De Zweedse sprong met de negenjarige Pateeke van 't Vianahof naar de Grand Prix-zege.

Samen met de zoon van Diamant de Semilly (fokker: Jan Gosselin) verwees Parmler, Katja Haep naar de tweede en derde plaats. Haep volgde, met bijna vier seconden verschil, op het podium met de 12-jarige Chupalina (Clarimo). Haep schreef ook de derde plaats op naam met de 9-jarige dochter van Baltic VDL, Romy FZ.

Enkel deze drie duo's wisten de herkansing foutloos af te werken. Het duo werd opgevolgd door Shamac Konopacki die met BWP-merrie, Kaliber (Verdi TN) voor bleef op Ciaran Dreeling en Hercules (Quasimodo vd Molendreef).  Voor eigen publiek bleek Dave Maarse met La Reine (Astrello) de sterkhouder. Samen met zijn eigen gefokte merrie sprong Maarse naar de zevende plek.

Joost Martens scoort in Medium Tour GP!

Nadat hij eerder al de twee 1.30m rubrieken op naam schreef met Layla,won Moo Tamisaft ook de 1.35m Medium Grand Prix. Tamisaft en de achtjarige Verdi-merrie bleven, na een barrage met 20 net geen seconde voor op Jérome Schmidt met de sBs-merrie, Etoille (Corlensky G). Voor eigen publiek vervolledigde Joost Martens de top drie in het zadel van Lando (Kannan).

Alle uitslagen