Daan Van Geel schittert in Youngster Tour Gorla Minore

Daan Van Geel schittert in Youngster Tour Gorla Minore

In Gorla Minore wordt er dit weekend op CSI3* niveau gesprongen. De dag ging van start met twee rubrieken van de Youngster Tour en daarin slaagde Daan van Geel erin om twee top tien klasseringen op zijn naam te schrijven. In het zadel van Kahlua-Carman (v. One Use) sprong hij naar de vijfde plaats door in 26,39 seconden een foutloze ronde te springen. Met Kedgwick (v. Bamako de Muze) onder het zadel, sprong hij naar de zesde plaats. 

Mart Ijland kon in dezelfde rubriek naar een tiende plaats springen. Hij reed Kymette E (v. For Pleasure) foutloos rond in 27,98 seconden. 

Bij de 7-jarige paarden kon Daan Van Geel ook naar een klassering springen. Hij reed Just Blue (v. VDL Zirocco Blue) naar de veertiende plaats. De Zwitsers domineerden. De overwinning ging naar Elin Ott. Zij rekende op de Holsteiner Galido von Worrenberg (v. La Calidad) om in 24,82 seconden een foutloze ronde te springen. Alain Jufer en Kosimo MM (v. Kannan) sprongen naar de tweede plaats. Zij slaagden erin om alle balken in de lepels te laten en klokten af in 24,14 seconden. Wilton Porter en Janacek D (v. Quasimodo vd Molendreef) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 26,59 seconden. 

In het 1m35 reed Jeroen Dubbeldam binnen de top tien. Hij rekende op Investment (v. Kannan) om in 39,85 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde hem de tiende plaats in het klassement op.

Klik hier voor de resultaten