CSI3* Vilamoura: tweede en vierde plaats voor Johnny Pals

CSI3* Vilamoura: tweede en vierde plaats voor Johnny Pals

Ook onder de Portugese zon wordt er nog steeds druk gesprongen. De Portugese zon doet Johnny Pals duidelijk goed want hij is er vandaag in geslaagd om een tweede en vierde plaats te behalen in de CSI3* competitie. 

Het ging om een 1m35 rubriek met barrage. Van de 106 startende combinaties konden er slechts negen (!!) combinaties de nul op de teller houden. Een barrage met negen combinaties moest dus over de winnaar beslissen. Die winnaar werd de Fransman Gautier Lenoir. Hij reed Valkera d'Anto (v. Toulon) naar de finish in 28,76 seconden. Hiermee bleef hij nipt Pals voor die met Carlotta (v. Conthargos) na 28,81 seconden over de eindmeet kwam. Slechts een fractie van een seconde trager maar toch moest Pals hierdoor vrede nemen met de tweede plaats. James Smith en Elmo Brown (v. Quality) eindigden op de derde plaats. Deze KWPN-er kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 28,84 seconden. 

Johnny Pals nam dus niet enkel de tweede maar ook de vierde plaats voor zijn rekening. Hij rekende dit keer op Exentriek (v. Ustinov) om in 29,24 seconden naar de eindmeet te rijden. Juliette Faligot en Verite Une Prince (v. Number ONe d'Iso) eindigden op de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten