CSI Riesenbeck: Stef Veldhuis blijft peloton Duitsers voor in Finale Medium Tour

CSI Riesenbeck: Stef Veldhuis blijft peloton Duitsers voor in Finale Medium Tour

De terreinen van Ludger Beerbaum zijn dit weekend 'the place to be' voor een internationaal CSI2* concours. Zonet werd de finale van de Medium Tour over een hoogte van 1m40 gesprongen en Stef Veldhuis is erin geslaagd om de overwinning op zijn naam te schrijven. In deze twee-fasen-rubriek reed hij Karolitha (v. London) zonder springfouten doorheen het parcours en klokte af in 27,51 seconden. Hiermee gaf hij alle concurrentie het nakijken: er was geen enkele andere combinatie die de tijd van Veldhuis zelfs maar kon evenaren. 

Felix Hassmann verzekerde zich van de tweede plaats. In het zadel van Carreras 12 (v. Cachas) kwam hij niet in de buurt van het hout en stopte hij de chrono na 29,35 seconden. De derde plaats was eveneens voor een Duitse combinatie. Sophie Hinners reed New Classic S (v. Nabab de Reve) foutloos rond in 30,11 seconden wat voldoende was voor het brons.

Philip Rüping werd de volgende Duitser in het rijtje op de vierde plaats. Hij rekende op de 8-jarig Qualchaton PS (v. Qualdandro) om in 30,20 seconden. Paraic Kenny (Bardena) vervolledigde de top vijf na een foutloze ronde in 30,25 seconden.

Klik hier voor de resultaten