Stefanie Carroll schittert in 2* St Tropez

Stefanie Carroll schittert in 2* St Tropez

Een spannende 2* competitie had een vijfde plaats in het verschiet voor Stefanie Carroll in de 1.45m rubriek. Daarnaast konden ook de Nederlandse paarden scoren. 

Stefanie Carroll stuurde de nog maar achtjarige hengst Panter Jvh (v. Le Blue Diamond van 't Ruytershof) naar een knappe vijfde plaats. Voor hen op vier kwam de Franse Maxime Pierrot met Free Style d'Uch (v. Ogrion des Champs). 

Sinds begin februari heeft Wilm Vermeir de negenjarige Zangersheide merrie Dirina O.H. Z (v. Dicasi O.H.) onder het zadel maar dat weerhield hem niet om in St Tropez naar een tweede plaats te springen. Met ongeveer een seconde greep Vermeir naast de overwinning en moest die overlaten aan Roberto Previtali en Bellyne de Beauval (v. Litsam). Zoe Conter zat Vermeir op de hielen in het zadel van Enrico de La Pomme (v. Vigo d'Arsouilles) maar moest net achter hem blijven op drie.

Op zeven kwam de KWPN ruin Kiekum (v. Quick Star) onder Jana Wargers gevolgd door een andere KWPN'er, Jappeloup (v. Calvaro FC) onder niemand minder dan Lorenzo de Luca. 

Volledige uitslag