Cian O'Connor verzekert 2 Olympische paarden!

Cian O'Connor verzekert 2 Olympische paarden!

Op zijn sociale media heeft de Ierse topruiter, Cian O'Connor bekend gemaakt dat hij - via de partnership met Keysoe International - twee van zijn mogelijk Olympische troeven heeft weten te verzekeren. O'Connor is zo zeker van een toekomst met Maurice (Thunder vd Zuuthoeve) en de 10-jarige Fermoy (Chacco's Son).a

"Er waren verschillende geïnteresseerden in de twee paarden. Met Maurice haalde ik een podiumplaats in de CSI5* 1.60m Grote Prijs en Fermoy leverde een vierde plaats in de nationale Grand Prix. Het was moeilijk om alle aanbiedingen af te wimpelen. Ik ben dan ook enorm blij dat mijn vriend en klant, Sarah Stoute van Keysoe International beslist heeft om te investeren in deze twee paarden. Dit met het oog op de aankomende Olympische Spelen."

Samen met de Magnier Familie, Pat Crean en Nikki Walker krijgt O'Connor nu ondersteuning van een vierde partij. "Het succes dat we momenteel zelf en met studenten in Florida boeken kent gevolgen. Maar daarom ben ik enorm blij dat ik nu de steun krijg van Keysoe International.

O'Connor zal ook Keira zelf begeleiden met haar sportieve carrière.