Argan de Beliard naar Lillie Keenan

Argan de Beliard naar Lillie Keenan

Lillie Keenan mag Argan de Beliard verwelkomen in haar stallen. Nadat hij zijn Grand Prix-debuut had gemaakt met de Chileen Tomas Couve Correa, reed de Selle Français twee jaar lang met Luis Sabino op het hoogste niveau. De ruin Argan de Beliard (Mylord Carthago x Ahorn) zet zijn momentum voort met zijn nieuwe amazone Lillie Keenan met alvast zes foutloze rondes tijdens een zeer succesvol debuut.


Tomas Couve Correa en Argan zetten zijn eerste stappen in 2020 in Abu Dhabi, alvorens hun carrière aan het eind van het jaar af te sluiten met een klassering in de wereldbekerfase van Fort Worth aan het eind van een eenjarige tournee in de Verenigde Staten. Vervolgens verhuisde de ruin naar stallen van Amerikaanse amazone Lillie Keenan. 

In de eerste week dat het duo samen op het Winter Equestrian Festival in Wellington reed, wisten ze al een mooie dubbel foutloze ronde te rijden in de 1.50m rubriek. Een week later reed Keenan Argan de Beliard met succes in een vijfsterren Grote Prijs. In de CSI4* 1.55m rubriek in Wellington scoorden Keenan en Argan eerder deze maand een mooie tiende plaats. 

Bron: SFL, Equnews