Nieuw op de internationale eventingkalender: Outdoor Horst

Nieuw op de internationale eventingkalender: Outdoor Horst

De eventingruiters hebben het wellicht al voorbij zien komen; Nederland is een nieuw internationaal eventingconcours rijker. Op de terreinen van Grandorse in Kronenberg gaat dit jaar voor het eerst ‘Outdoor Horst’ plaatsvinden. De eerste twee, van de in totaal vier, wedstrijdweekenden zijn van 24 t/m 26 maart en 31 maart t/m 3 april. 

Outdoor Horst wordt georganiseerd door V2 Facility en Eventing Equipment. Bas Verhoeven en Lone Vonk van V2 Facility organiseren een groot scala aan (hippische) evenementen door heel Nederland. Voor vele evenementen nemen zij het facilitaire management op zich en/of verzorgen zij de sportbegeleiding. Gert Boonzaaijer is een eventingman in hart en nieren. Met zijn bedrijf Eventing Equipment maakt hij crosshindernissen, hij is internationaal crossbouwer en hij begeleidt vele talentvolle ruiters, waaronder zijn dochter Janneke die afgelopen zomer Nederland vertegenwoordigde op de Olympische Spelen in Tokio.

Alle internationale eventingruiters kunnen terecht bij Outdoor Horst. Van de CCIP2-L tot de CCI4*, het staat allemaal op het programma. Deze rubrieken worden verreden op de terreinen van Grandorse, tegenover Equestrian Center de Peelbergen. Hier vind je mooie natuurlijke glooiingen, gave waterpartijen en prachtige op- en afsprongen. Ofwel: een waar walhalla voor de eventingruiter!

Inschrijven voor Outdoor Horst kan via https://www.outdoorhorst.nl/nl/portfolio/deelnemers/.  

Bron: persbericht