Zilver voor Nederlandse Young Riders in Nations Cup Opglabbeek

Zilver voor Nederlandse Young Riders in Nations Cup Opglabbeek

De Nederlandse Young Riders mochten op het podium van de Nations Cup plaatsnemen en veroverden zilver in deze aftrap van het seizoen!

De Nederlandse sterkhouder was Nikita Cheung. In het zadel van Noberlina vd Laarseheide Z bleef zij tweemaal foutloos! Fleur Holleman kwam aan de start op Cataque du Haut Breil. In het zadel van Twister de La Pomme zagen we Meike Zwartjens. Het team was compleet met Yannick Janssen van Grunsven en Lugaignac des Pouplis. 

Na de Children stelden ook de Young Riders niet teleur. Het team onder begeleiding van Filip Lacus haalde de Nations Cup-zege binnen op eigen bodem. Voor het Belgisch team kwamen Mathieu Bourdeaud'Hui, Aurelia Guisson, Evelyne Putters en Leon Brutsaert aan de start. Die laatste was de grote sterkhouder met Corleone Tour Vidal en bleef dubbel foutloos. Voor Bourdeaud'Hui en Oscar The Homage werd er na een balkje in de eerste ronde een vlekkeloze tweede genoteerd. In het zadel van Nabeau van het Migroveld Z bleef ook Putters de tweede keer foutloos. Aurelia Guisson rekende op No Limit vh Legita Hof Z in deze spannende proef. 

Resultaten