Rosanne Janssen schittert glansrijk in Grote Prijs van Opglabbeek

Rosanne Janssen schittert glansrijk in Grote Prijs van Opglabbeek

Caroline Janssen reed tijdens de Euregio Easter Cup bij het Sentower Park dubbel in de prijzen van de Grote Prijs. Ook de dagen voordien reed ze haar paarden naar het 1.30m-podium. 

Rosanne Janssen reed afgelopen zondag met twee prijzen van de 1.30m-proef naar huis. Aan de teugels van Janeiro VHL (Connor) reed ze naar de tweede plaats. In de beugels van Carpe Diem K Z (Caleandro) landde ze op vier.  De Belgische Camille Demolie greep in het zadel van Chica Fino (Calido) naar de winst. Op de rug van Justinov VL (Ustinov) greep de amazone ook nog het brons. 

Kim Dior Krabman zorgde met Julius Ceasar (Etoulon VDL) voor Nederlands kleur in de 1.20m rubriek. Het duo moest een Belgisch podium voorlaten, en eindigde vierdes. Chloe van Hove zegevierde op Queen S Z (Quasimodo Z). Stefanie Grootjans achtervolgde op twee met de 8-jarige Quinn Pirate (Karmel van de Watering) terwijl Isabelle Hanssens de top drie afwerkte op de 7-jarige Esperanza de Rie Z (Elvis ter Putte). Verder in de top tien vertegenwoordigde Laura Scheepers met Kadans PL Z (Kafka vd Heffinck) de zevende plaats. 

De SoSo Bixie Finale kwam op naam van Valentina Dahmen op Super Bugs Bunny (Vk Pinewell Bucks Fizz). De Belg Maxime Strauven werd tweede op Mariske. Het brons was voor ook voor België, door Daan Hermans met Floris. 

Rosanne Janssen wisselt op zaterdag haar paarden van plaats 

Op zaterdag wisselde Rosanne Janssen met haar twee paarden in de 1.30m rubriek van plaats. Zo werd ze ook tweedes en vierdes, maar deed ze dat voor twee met Carpe Diem K Z (Caleandro) en voor vier met Janeiro VHL (Connor) 

Kim Dior Krabman kon met Julius-Caesar (Etoulon VDL) naar het zilver rijden in de 1.20m proef. Op acht verscheen Laura Scheepers op de rug van Kadans PL Z (Kafka vd Hefficnk).

Al succesvol van start op vrijdag

Janssen ging al succesvol van start op vrijdag. Toen reed ze in de 1.30m rubriek met Carpe Diem K Z (Caleandro) naar de winst, en volgde ze met Janeiro VHL (Connor) op twee. 

In de 1.20m scoorde Laura Scheepers op vrijdag al een plaats in de top tien. Met Kadans PL Z (Kafka vd Heffinck) landde ze toen negende. 

Alle resultaten