Marwin van den Nieuwenhuijzen en Kadhir rijden weg met hoofdwinst Jumping Bosserheide

Marwin van den Nieuwenhuijzen en Kadhir rijden weg met hoofdwinst Jumping Bosserheide
Marwin van den Nieuwenhuijzen steelt met Kadhir (Gazquine Tag) de hoofdrubriek van Jumping Bosserheide! Het duo laat Duitsland en Zwitserland achter zich op het podium. 

In deze 1.40m rubriek reed het duo op 37.60s net naar de winst. De Duitser Marvin Schwarzbach had met Leroy VDM (Harley VDL) maar dertien honderdsten van een seconde langer nodig, en eindigde zo tweedes. Op de derde plaats van het podium zien we Zwitserland, door Arthur da Silva in het zadel van Casalida (Casal). De Belg Tritstan Guisson reed met Guyanna naar de vierde plaats. Op plaats vijf vertegenwoordigt Vinicius Paulino met zijn Zanghersheide-merrie Candice Brazilië. 

Peter Bulthuis en Marwin van den Nieuwenhuijzen op het 1.30m-podium

Ditmaal geen eerste plaats voor van den Nieuwenhuijzen. Met Conthaginha Star (Conthargos) rijdt hij hier op 36.75s naar de derde plaats. Hij moest collega Peter Bulthuis met Cessaro PS (Conthargos) voorlaten. Het duo deed het op 36.03s, net niet snel genoeg voor het goud te halen. De Braziliaan Vincius Pauline wint met de KWPN-merrie Monea Field (Baloubet do Rouet, fokker: Field) op 35.22s. 

1.20m-winst voor Philippe Houtackers en Sagan V

In de 1.20m-proef kon Philippe Houtackers in het zadel van Sagan V (Nixon van't Meulenhof) naar de eerste plaats rijden. Ook plaats vier schreef hij op zijn naam, deze keer in het zadel van Suri Li (Spiderman). Het zilver van deze proef was voor de Ier Cameron Hanley met Matricia (Inaico VDL). Op drie zien we België: Steffie Pellens met Mister X (Dakar VDL). 

Ook verder in de top tien zien we heel wat Nederlands kleur! Plaatsen vijf tot acht waren respectievelijk voor Junyfer Prenger met Chester (Cellestial), Peter Bulthuis met Cessaro PS (Conthargos), alsook met Panama De Vy Z (Peppermil) en Eva Dewaide met Cloë Z (Chaleureux). 

Bekijk hier de resultaten