Lars Kuster en Idylle of Romance gedeeld tweede in Grote Prijs Kronenberg

Lars Kuster en Idylle of Romance gedeeld tweede in Grote Prijs Kronenberg

De Peelbergen PRO Tour werd op zaterdagavond afgesloten met de Grote Prijs. Over hindernissen van maximum 1.45m hoogte namen ruim 60 combinaties het tegen elkaar op en werd Charlotte Bettendorf gekroond als winnares. Lars Kuster hield de plaatselijke eer hoog door zich een podiumplaats toe te eigenen. 

Het was Charlotte Bettendorf die met de 9-jarige Tirelire T&L (Toulon) de proef op naam schreef. Lorenzo De Luca achtervolgde met Denver op twee. Die plek moest hij echter wel delen met Lars Kuster. De Nederlander stuurde Idylle of Romance (Andiamo) in exact dezelfde tijd over de finish. Harrie Smolders zette zich nog tweemaal in de top tien en werd achtste op Escape Z (Emerald) en negende met Deesse de Kerglenn (Mylord Carthago). 

Een rubriek eerder was het ook al de Luxemburgse amazone die de concurrentie in het stof liet bijten en de 1.35m rubriek won met Scendor Z. Hier kon Dominique Greeve zich als beste Nederlander profileren en werd derde op de 6-jarige Checkpoint BB (Comilfo Plus). Finn Boerekamp behaalde zowel de vijfde plaats met Hawai Balia NL (Van Gogh) als de zesde op Just Penelope (Jenson van 't Meulenhof).

Resultaten


F. ©: Digishots