Kim Emmen en Highway verschijnen op het Saint-Tropez-podium

Kim Emmen en Highway verschijnen op het Saint-Tropez-podium

Op de Equestrain Cup in Saint-Tropez zette Kim Emmen in de eerste CSI3* onmiddellijk een goed resultaat neer. Samen met Highway (Clearway) greep ze naar het 1.40m-brons. Ruben Romp verzegelde een vijfde plaats met Ultimo 138 (Uriko).

Dertien van de achtendertig ruiters wist in beide fasen foutloos te rijden. Op één verscheen de KWPN-merrie Karonia.L (Harley, fokker: Th.Lemmers) onder de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida. Het duo reed met 35.00s de snelste tijd. De Belg Frederic Vernaet volgde hem al snel op. Samen met Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve (Kannan) reed hij op 35.86s door de chrono.

Plaats drie was voor Kim Emmen die met Highway (Clearway) op 36.04s het brons grijpt. De Zwitserse Elian Baumann kan in het zadel van Little Lumpi E (Lordanos) naar de vierde plaats rijden (36.60s).

Op vijf zagen we nog de Nederlandse Ruben Romp met Ultimo 138 (Uriko) (37.15s). KWPN-merrie I'm a Dancer (Denzel van't Meulenhof, fokker: J. Bervoets) landde onder de Zweedse Erika Lickhammer- van Helmond op de zesde plaats. 

Bekijk hier de resultaten