Jeffrey Schmitz en Natasja Lux in de schijnwerpers van Jumping Bosserheide

Jeffrey Schmitz en Natasja Lux in de schijnwerpers van Jumping Bosserheide

In de 1.30m-rubriek van Jumping Bosserheide galoppeerde Jeffrey Schmitz met Meuptricia Van Beek (Matisse de Mariposa) naar het zilver. Natasja Lux volgde hem met Joli Kleur (Freeman) voor het brons. 

In de 1.40m-hoofrubriek wisten acht combinaties twee foutloze fasen af te leggen. Daarbij kon Bert Jan Van de Pol met Inoi (E Star) op een tijd van 41.84s naar de zevende plaats rijden. 

Zweden ging met het goud gaan lopen door Ida Svensson met High Fly, die het op 37.55s deden. De Belg Jeroen Scheepers met ET (Firth of Lorne) reed op een tijd van 39.20s naar het zilver. Het brons was voor de Duitse Veronika Shchekoturova met Epure de b'neville op 44.06s. 

Jeffrey Schmitz en Meuptricia Van Beek galopperen naar het 1.30m-zilver

Samen met de For Pleasure-merrie Performance Lady kon de Belg Marjan Poukens naar het goud van de 1.30m springen. Op een tijd van 30.95s wist ze Jeffrey Schmitz voor te zijn. Hij reed met Meuptricia Van Beek (Matisse de Mariposa, fokker: Guy Herrijers) op 31.60s door de chrono. Natasja Lux kon met Joli Kleur (Freeman, fokker: Carsten Lux) naar het brons rijden op 33.93s.

Verder in de top tien landde Jeffrey Schmitz ook zesde. Deze keer deed hij dat met Marco (Comme Il Faut, fokker: Jan Meijer). De zevende plaats was voor Jo-elle Jorissen met T-Raltes Z (Tsar Hero).

In de 1.20m moest Jo-elle Jorissen maar liefst acht Belgen voorlaten. Met Topki Adelheid Z (Tangelo vd Zuuthoeve) eindigde ze op de negende plaats. 

Bekijk hier de resultaten