Dubbele winst voor Jeffrey Schmitz in Bosserheide

Dubbele winst voor Jeffrey Schmitz in Bosserheide

Op jumping Bosserheide kon Jeffrey Schmitz met verschillende prijzen naar huis rijden. Hij won onder andere de hoofdrubriek met zijn Aganix du Seigneur-merrie Habanix van Beek. Ook Yves Willems rijdt zich naar het podium. 

Het duo wist in de 1.40m op een tijd van 72.58 seconden naar de winst te rijden. De Belg Mike Van Olst kwam met Lexus (London) op een tijd van 72.95 seconden op de tweede plaats te staan. Het brons was voor landgenote Laure Tijskens met Carrera Van De Wolfsakker (Cadeau de Muze). Aaron Tijskens volgde haar op de voet, en landde met Hurricane (Untouched) vierdes. De vijfde plaats was dan weer voor Nederland met Emile Tacken. Hij reed met La Napoule (Grandorado) op een tijd van 79.90 seconden door de chrono.

Ook in de 1.30m rijdt Jeffrey Schmitz naar de winst! Dat doet hij deze keer met Meuptricia Van Beek (Matisse de Mariposa, fokker: Guy Herrijgers) op 72.42 seconden. En jawel... ook de tweede plaats schrijft hij hier op zijn naam. Samen met KWPN-ruin Marco (Comme Il Faut, fokker: Jan Meijer) rijdt hij op een tijd van 75.28 seconden door de chrono. De derde plaats was voor Zweden door Ida Svensson met Colman Z. 


Yves Willems haalt goud en brons van 1.20m 

Samen me Titouan wist Yves Willems naar het goud van de 1.20m te rijden. Het duo kon op een tijd van 62.46 seconden door de chrono rijden en was zo de Duitse Katja Lohötler met KWPN-merrie Look at me 99 (Cotendro I) voor. Ook het brons haalde hij binnen met Kalista.

Om alle podiumplekken te kunnen vervullen, reed Yves Willems in de 1.10m proef naar het zilver. Dat deed hij met Una. 


Bekijk hier de resultaten