Dennis van den Brink en Aonia Domain knallen in GP-kwalificatie van Oliva

Dennis van den Brink en Aonia Domain knallen in GP-kwalificatie van Oliva

Dennis van den Brink en Ruben Romp zorgden samen met Gert Jan Bruggink voor het Nederlands kleur in de Gold Tour 1.45m Grote Prijs-kwalificatie van Oliva!

Van den Brink sprong met Aonia Domain naar het beste resultaat en stuurde de dochter van Mylord Carthago naar de vierde plaats. Met slechts enkele honderdsten verschil achtervolgde Ruben Romp op vijf in het zadel van Esi Toulouse (Siec Livello). Binnen de top tien scoorde Gert Jan Bruggink de negende plaats met Vigalio Sho Z, een 10-jarige zoon van Vigo d'Arsouilles. Suus Kuyten (King Kong d'Avifauna) en Megan Laseur (Kwanta Kosta PR) vielen ook in de prijzen na een foutloze rit. 

De overwinning kwam in Duitse handen en was voor Nicola Pohl in het zadel van Arlo de Blondel (Tlaloc M). Het duo bleef anderhalve seconde voor op Stephan de Freitas Barcha met Chevaux Hex Lup Imperio Egipcio. Joseph Clayton besloot met Commissaire S (Comme il Faut) op drie. 

Jesse Berkers zorgde dan weer voor een Nederlandse medaille in de Bronze 1.35m rubriek en rekende hiervoor op de KWPN merrie Aragon Happhira (Corland). Emmelie Melssen liet zich ook opmerken en werd achtste met Lancome Tcs, een 8-jarige KWPN merrie van Arezzo VDL. 




F. copyright: 1clicphoto