Sanne de Jong: "Gelukkig dat ik nog in het bos kan gaan wandelen"

Sanne de Jong: "Gelukkig dat ik nog in het bos kan gaan wandelen"
Deze week geeft Sanne de Jong ons een inkijk in haar Corona-leven... 

Drukke dag vandaag. Vanmorgen vroeg eerst met Enjoy naar het bos geweest. Vanuit huis kunnen we over de weg naar het Amsterdamse Bos, als je maar vroeg genoeg gaat is het nog heerlijk stil en daardoor ook in deze tijd wel verantwoord. Toen ik terug kwam was er al bezoek van de hoefsmid. Franklin Posmus heeft er weer voor gezorgd dat Enjoy, Jersey MBF en Hatary MBF er super op staan. Franklin was ook blij dat Enjoy al in het bos geweest was, als ze vast wat energie kwijt is vindt ze het prima bij de smid, als ze nog heel fris is kan dat wel anders zijn… 

Ook Chayenne, de nieuwe vertegenwoordigster van onze vaste voerleverancier Havens is nog even langs geweest. We wilden graag onze nieuwe partij hooi getest hebben op alle voedingswaarden, tegenwoordig heeft Havens ook een ruwvoer analyse beschikbaar en daarvoor kwam Chayenne materiaal brengen. Handig dat dit nu direct via Havens kan, want dan kunnen we ook meteen in overleg het krachtvoer rantsoen aanpassen mocht dit nodig zijn. Chayenne heeft vroeger stage bij ons gelopen en het was leuk om even bij te praten. Uiteraard met gepaste corona afstand!

Daarnaast kwam er vandaag ook nog een eigenaar kijken bij zijn 3-jarige dressuurpaard die ik voor een paar maanden in training heb staan. Met jonge paarden werken en die opleiden is iets wat ik heel erg leuk vind om te doen, zelfs als het dressuurpaarden zijn;) Met ook nog de rest van de paarden te rijden was de dag zo weer om. Vanavond een lekker rustige avond op de bank en dan morgen alweer mijn laatste blog.