Corona-blog met Suus Kuyten: "Vandaag gingen we op training om het concoursgevoel weer terug te krijgen"

Corona-blog met Suus Kuyten: "Vandaag gingen we op training om het concoursgevoel weer terug te krijgen"

Deze week was Suus Kuyten onze gastblogster. Vandaag is ze alweer aan haar laatste blog toe!

Hallo allemaal,

Equnews post elke weekdag een blog waarin een gastblogger in het kort vertelt wat hij/zij die dag gedaan heeft. Deze week is het mijn beurt.

Het is alweer vrijdag en mijn laatste blog! Vandaag brengt Harrie Sophie naar de crèche en de dag begint voor de paarden in de stapmolen. Hierna wilde ik de paarden die pas in de middag gaan oefenspringen in de wei zetten maar het regent zo hard dat ik de ze daar geen plezier mee doe, dus ze blijven binnen.

Na de ergste buien in de ochtend spring ik 2 paarden thuis. Deze 2 spring ik thuis omdat ik ze al lang heb en dus goed ken. Rond 1 uur gaan we oefen springen met mijn 4 andere paarden in Blaricum bij Stad en Lande Ruiters. Ze hebben daar een super mooi parcours staan met een goede bodem en het is ook nog eens om de hoek. We doen dit om het concours gevoel na te bootsen. Deze 4 paarden heb ik nog niet zo lang en kan op deze manier nog beter combinatie met ze worden voordat we weer op concours mogen. Gelukkig heb ik tussen de buien door kunnen rijden en de paarden sprongen top.



Rond half 6 zijn we klaar en gaan naar stal om alles af te ronden. Harrie rijdt de vrachtwagen terug terwijl ik Sophietje ophaal bij de crèche. Morgen is het hopelijk beter weer want wilde na het springen van vandaag lekker de hei op voor de afwisseling. Je kan hier super mooi buiten rijden en ligt 30 meter van de stal! Wie weet tot de volgende blog