Corona-blog met Sanne de Jong: "Helaas zullen we nog wel even thuiszitten maar gezondheid gaat voor"

Corona-blog met Sanne de Jong: "Helaas zullen we nog wel even thuiszitten maar gezondheid gaat voor"

Sinds het begin van de quarantaine hebben we elke weer een blogger of blogster die ons een inkijk geeft in zijn/haar Corona leven. Deze week is het aan Sanne de Jong. 

"Weer een dag voorbij in deze toch wel rare Corona tijd, als je de hele dag in het zonnetje tussen de paarden aan het werk bent zou je af en toe toch bijna vergeten wat er zich buiten de hekken allemaal afspeelt. We zijn erg gezegend met wat wij allemaal nog kunnen doen op dit moment. Het sporten van gisteravond was ook erg leuk om te doen, een heel goed initiatief om toch nog wat dingen ‘samen’ te kunnen doen met andere ruiters aangezien we elkaar verder nu niet zien en dan is dit ook meteen nog goed voor je.

Helaas werd op de persconferentie van Premier Rutte gisteravond ook duidelijk dat we nog wel even thuis zitten, dit was al iets waar ik rekening mee hield, en zoals eerder gezegd is de gezondheid echt belangrijker dan wat wedstrijden, maar het is toch jammer. De paarden voelen allemaal klaar om mee te gaan en ik mis de sociale contacten ook wel maar het is niet anders voor nu. Hopelijk kunnen de eventers nog wel iets doen dit seizoen, maar ja dat is afwachten.

Vandaag thuis verder een ‘normale’ dag gehad. Alle paarden hebben naast dat zij, zoals iedere dag, in de molen gelopen hebben of van het zonnetje in de wei genoten, goed gewerkt. Vanavond nog even wat hindernis materiaal schilderen en dan is de dag weer ten einde. Tot morgen!"