PROMO: Azelhof Springtour bijna volgeboekt, wacht niet langer !

PROMO: Azelhof Springtour bijna volgeboekt, wacht niet langer !
Na het grote succes van de afgelopen CSI wedstrijden in het Azelhof, beslissen ze dit jaar ook een Springtour te organiseren.
De Springtour zal doorgaan gedurende 2 weken, en zal starten op 16 maart 2016. De exacte data zijn dus van 16-19 maart en van 23-26 maart 2017

Voor de allereerste Springtour heeft het Azelhof blijkbaar alles uit de kast gehaald want het belooft een geweldige concours te worden met meer dan 80.000 euro aan prijzengeld per week, 4 Longines Ranking proeven en een heleboel internationale ruiters.

Azelhof is de gastheer voor een CSIYH*, CSI1* en CSI2* competitie die zullen gereden worden in 2 grote Geopad pistes, waarvan 1 vaste waarde, de 100mx60m buitenpiste, en een gloednieuwe 90x90m piste met allebei een zeer goede bodem. Naast de wedstrijdpistes heb je ook nog 4 pistes ter beschikking voor het losrijden, inspringen en longeren (2 binnenpistes, een overdekte piste en een gloednieuwe extra buitenpiste).

Voor de twijfelaars, je kan maar liefst tot 18 paarden starten per week (6/CSI), je grooms kunnen gratis ontbijten en op dinsdag 21 maart kan je de paarden gratis laten kennismaken met de piste dankzij een clear round proef.

De grootste winnaars zijn de ruiters die 2 weken gaan, want niet enkel mogen de paarden er tussen de 2 shows in gratis blijven staan, ook de elektriciteit hoef je dan niet te betalen.
Hiernaast krijg je vanaf de tweede week ook nog eens 50 euro korting per paard en 50% korting op je Elektriciteit (tijdens de 2e week).

Wij zullen er alvast zijn, we hopen jullie ook. Kom je niet als ruiter? Kom dan zeker voor de sfeer, de mooie sport een etentje met zicht op de wedstrijdpiste of kom genieten van de prachtige hippische omgeving met je gezin en vrienden.

Inschrijvingen kunnen gebeuren via Mike Hazebroek +32 475 87 61 78 of via mail naar info@azelhof.be.
Wacht niet te lang, want de inschrijvingen zijn bijna volzet.

Voor het programma, meer info of een foto galerij van de accommodatie en pistes KLIK HIER.