Ruben Romp presteert in Dortmund

Ruben Romp presteert in Dortmund
Het is voor Nederland Ruben Romp die bij de Young Horses in de Small Final naar een vierde plaats weet te rijden in Dortmund op de 1.40m. Hij deed dit samen met de achtjarige Evita, een KWPN merrie uit Diarado, met wie hij samen naar een mooie tijd wist te rijden van 26.84 seconden in dit twee-fasen parcours.

De ruiters op het podium waren de thuisruiters, met de uiteindelijke overwinning voor de Duitser Mario Stevens die hier met zijn Loranda (v. Lordanus) in een snelle tijd van 26.08 seconden door de finish wist te rijden. Hij bleef voor op Thobias Thoenes en zijn Cornet MM (v. Cornet Obolensky) die hier tweede werden met een tijd van 26.32 seconden. Als derde eindigde Tim Rieskamp-Goedeking met Bao Loi (v. Baloussini) in een tijd van 26.72 seconden.

Voor Marc Houtzager was er nog een zesde plaats samen met de Padinus nakomeling Edinus, met wie hij een foutloze ronde neer wist te zetten in 27.05 seconden. Sanne Thijssen plaatste zich nog als nummer twaalf samen met haar Punjab. Zij kregen helaas vier strafpunten aangerekend.

Klik hier voor alle resultaten