Longines Masters Hong Kong belooft spannende strijd te worden

Longines Masters Hong Kong belooft spannende strijd te worden
Volgende week is de top van de wereld aan de andere kant van de planeet te vinden op de Hong Kong Longines Masters. Van 10 tot 12 februari  zal het publiek in het Aziatische land getrakteerd worden op een flinke dosis topsport die afgewisseld word met shows en fashion.

En dat de sport een waar feest word in Hong Kong mag blijken uit de riders list die sinds vandaag online staat. Op de lijst zien we maar liefst vier Belgen terug! Gregory Wathelet, Jerome Guery en de broers Nicola en Olivier Philippaerts zullen allemaal naar Hong Kong vliegen.

Verder zien we niemand minder dan Daniel Deusser in de lijst staan. De nummer één van deFEI Wereld ranglijst word vergezelt door landgenoot en nummer twee van de wereld Christian Ahlmann. Naast de twee beste ruiters van de wereld zien we ook 'reitmeister' Ludger Beerbaum, Max Kühner en Philipp Weishaupt op de lijst staan.

Voor Frankrijk zullen Simone Delester (5e op FEI ranking),  Kevin Staut (6e FEI ranking), Roger-Yves Bost ( 13e op de FEI ranking) en Philipp Rozier in actie komen. Verder komen nog top namen in actie Betram Allen (Ierland), Ewdwina Tops-Alexander (Australie), Emanuele Gaudiano (Italie), Henrick von Eckermann (Sweden), Pius Schwizer, Jane Richard Philips , William en John Whitaker op de lijst.

Kijk voor meer informatie op www.longinesmasters.com.